۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين

اهدا لوح تقدیر از سوی معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم به رییس دانشگاه اصفهان

دکتر غلامحسین رحیمی معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با ارسال لوح تقدیری برای دکتر هوشنگ طالبی رییس دانشگاه اصفهان ، انتخاب دانشگاه اصفهان به عنوان دانشگاه برگزیده در گسترش همکاری با جامعه و صنعت را تبریک گفت.

به گزارش وب سایت خبریuinews دکتر هوشنگ طالبی در دویست و نود و یکمین جلسه هیات رییسه دانشگاه، ضمن تقدیر از حسن نظر دکتر رحیمی، تقدیر نامه و تندیس ارسالی از وزارت علوم را به دکتر آرش شاهین مدیر دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه، اهدا نمود.

شایان ذکر است بنا به پیشنهاد دکتر رسول رکنی زاده معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهان، این تقدیر نامه تحویل موزه و مرکز اسناد دانشگاه شد و تندیسی که بر روی آن عنوان دانشگاه اصفهان درج شده بود نیز به دفتر ارتباط  با صنعت و جامعه اهدا شد.

دکتر هوشنگ طالبی رییس دانشگاه اصفهان در این مراسم ضمن تشریح آیین نامه ابلاغی فرصت مطالعاتی صنعتی اظهار داشت: طبق این آیین نامه اعضای هیات علمی که از سال 1398 به بعد استخدام می شوند باید 6 ماه در صنایع به عنوان فرصت مطالعاتی شرکت و با مسائل جامعه از نزدیک آشنا و در نهایت راهکارهایی برای حل مسائل ارایه نمایند.

دکتر طالبی در ادامه تصریح نمود:
برای مطالعه این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.
1399/11/06
آدرس: اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان