مجموعه گیتی پسند تجلی رشد یافتگی در شرایط سخت است

رییس دانشگاه اصفهان در بازدید از گروه صنعتی گیتی پسند، این مجموعه را تجلی رشد یافتگی در شرایط سخت دانست.

به گزارش وب سایت خبریuinews  به همت معاونت  پژوهش و فناوری و دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه و نیز به منظور تعامل و ارتباط موثر بین اساتید دانشگاه و صنعت و در جهت کمک به مشکلات موجود در صنایع کشور، هیات رییسه و جمعی از اساتید دانشگاه اصفهان از بخش‌های مختلف گروه صنعتی گیتی پسند بازدید نمودند.

بنا به گزارش مذکور دکتر هوشنگ طالبی رییس دانشگاه اصفهان  این بازدید را فرصت مغتنمی دانست تا به جامعه ایرانی که می تواند در شرایط بحرانی و سخت رشد کند، بیشتر افتخار کنند. وی مجموعه گیتی پسند را  تجلی رشد یافتگی در شرایط سخت دانست.

دکتر طالبی افزود: مجموعه ای که حدود 3600 اشتغال ایجاد نموده است، فعالیت های مرز دانش و با کیفیت این مجموعه در جهت رفع نیاز جامعه داخلی و همچنین صدور محصول به سایر کشورها با بهترین کیفیت، همواره باعث افتخار است.

رییس دانشگاه همچنین بیان داشت: .........

برای مطالعه این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.
1399/12/03
آدرس: اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان