انتصاب مسئول بین‌المللی‌سازی دانشکده ریاضی و کامپیوتر خوانسار

به گزارش روابط عمومی دانشکده ریاضی و کامپیوتر خوانسار؛ در حکمی از سوی دکتر طالبی رئیس دانشگاه اصفهان، خانم دکتر راضیه واحد دهکردی بعنوان “مسئول بین المللی سازی دانشکده ریاضی و کامپیوتر خوانسار” منصوب گردید.
در بخشی از این حکم آمده است : بنا بر پیشنهاد مدیر محترم دفتر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه، نظر به تجربه و تخصص جنابعالی، با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی جنابعالی به عنوان “مسئول بین المللی سازی دانشکده ریاضی و کامپیوتر خوانسار” منصوب می شوید.
بدیهی است نظر به اینکه این موضوع به عنوان گام موثر و عملیاتی در مسیر بین المللی شدن دانشگاه اصفهان می باشد، و با عنایت به انباشت تجارب بسیار ارزشمند در آن دانشکده و وجود ظرفیت های مناسب، امید است با تلاش و حسن تدابیر جنابعالی و همکاری اعضای محترم هیات علمی دانشکده و مدیر محترم دفتر روابط بین الملل دانشگاه، ضمن تسریع در فراهم آوردن تمهیدات و زیرساخت های ضروری این مهم، به یاری پروردگار گام های شایسته در راستای تقویت ارتباطات بین المللی، در دانشگاه اصفهان برداشته شود.
1400/03/29