۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت

آغاز تشکیل کلاسهای دانشجویان ورودی 1400 به صورت حضوری

قابل توجه دانشجویان گرامی ورودی 1400
همانگونه که قبلا نیز اطلاع رسانی شده است، کلاسهای دانشجویان عزیز ورودی 1400 از روز شنبه 17 اردیبهشت ماه 1401 به صورت حضوری برگزار می شود. کلیه دانشجویان از طریق سامانه گلستان و گزارش شماره "73" می توانند برنامه هفتگی خود را مشاهده نمایند. در این رابطه به نکات زیر دقت نمایید:
1- در صورتی که کلاسی به دلیل شرایط موجود، به صورت آنلاین برگزار شود، در قسمت محل کلاس خط تیره درج شده است.
2- تمامی کلاسهای حضوری بر طبق ساعت درج شده در سامانه گلستان برگزار خواهد شد.
3- حضور و غیاب اساتید برای تمامی دروس اعم از حضوری یا آنلاین طبق روال انجام شده و حضور دانشجویان الزامی است.
5- تاکید می گردد با توجه به تعداد زیاد و متنوع بودن دروس، تنها از طریق گزارش شماره 73 گلستان نسبت به اطلاع از نحوه و مکان تشکیل کلاس اقدام نموده و از تماس با آموزش در این مورد، خودداری کنید.
6- کلاسهای شماره یک تا ده در طبقه دوم ساختمان آموزشی دانشکده و سالن اجتماعات و کارگاههای شماره 1 و 2 در طبقه همکف قراردارند.
7- برنامه هفتگی هر کلاس پشت درب کلاس نصب شده است.قبل از حضور در کلاس، از برنامه درسی خود اطمینان حاصل نموده و با رعایت پروتکل های بهداشتی نسبت به حضور در کلاس اقدام نمایید. با آرزوی موفقیت برای همه شما عزیزان
اداره آموزش
1401/02/12