۱۴۰۳ جمعه ۱۰ فروردين
.

مراسم جشن فارغ التحصیلی دانش آموختگان ورودی سال 1396 دانشکده ریاضی و کامپیوتر خوانسار برگزار گردید

.

این مراسم روز پنجشنبه دوازدهم خرداد ماه 1401 در تالار شهید آوینی دانشگاه اصفهان با حضور دانش آموختگان، اعضای محترم هیات رئیسه و هیات علمی دانشکده و همچنین خانواده های محترم دانش آموختگان برگزار گردید. در ابتدای مراسم جناب آقای دکتر حاجی شریفی معاون محترم آموزشی و پژوهشی دانشکده به ایراد سخنانی در خصوص تحصیل علم و جایگاه علوم پایه پرداختند؛ همچنین در ادامه برنامه جناب آقای دکتر قانعی ضمن گرامیداشت یاد و خاطر جانباختگان حادثه دلخراش فرو ریختن ساختمان متروپل آبادان، با بیانات ارزشمندشان دانش آموختگان حاضر در جلسه را به تحصیل علم در مقاطع بالاتر تشویق نمودند.
در پایان این مراسم سوگندنامه دانش آموختگی توسط جناب آقای دکتر نکوخو و همزمان با همراهی جمعی دانش آموختگان قرائت گردید.

1401/03/16