اطلاعیه بسیار مهم - گزارش محل تشکیل کلاسها

قابل توجه دانشجویان گرامی
 کلیه دانشجویان از طریق سامانه گلستان و گزارش شماره "73" می توانند برنامه هفتگی خود را مشاهده نمایند. در این رابطه به نکات زیر دقت نمایید:
1- در صورتی که کلاس حضوری باشد، در قسمت محل، شماره کلاس ذکر شده است. در غیر این صورت در جلوی محل کلاس خط تیره درج شده و کلاس به صورت آنلاین برگزار خواهد شد.
2- تمامی کلاسهای حضوری بر طبق ساعت درج شده در سامانه گلستان برگزار خواهد شد.
3- دروسی که فعلا تا اطلاع ثانوی به صورت آنلاین برگزار می شوند، بر طبق روال قبل و از طریق سامانه lms تشکیل خواهند شد.
4- حضور و غیاب اساتیدبرای تمامی دروس اعم از حضوری یا آنلاین طبق روال انجام شده و حضور دانشجویان الزامی است.
5- تاکید می گردد با توجه به تعداد زیاد و متنوع بودن دروس، تنها از طریق گزارش شماره 73 گلستان نسبت به اطلاع از نحوه و مکان تشکیل کلاس اقدام نموده و از تماس با آموزش در این مورد، خودداری کنید.
6- کلاسهای شماره یک تا ده در طبقه دوم ساختمان آموزشی دانشکده و سالن اجتماعات و کارگاههای شماره 1 و 2 در طبقه همکف قراردارند. 7- برنامه هفتگی هر کلاس پشت درب کلاس نصب شده است.قبل از حضور در کلاس، از برنامه درسی خود اطمینان حاصل نموده و با رعایت پروتکل های بهداشتی نسبت به حضور در کلاس اقدام نمایید. با آرزوی موفقیت برای همه شما عزیزان

اداره آموزش
1401/01/22