.

اطلاعیه مهم جهت تسویه حساب شهریه کلیه دانشجویان 24 ساعت قبل از انتخاب واحد

.

کلیه دانشجویان اعم از دانشجویان دوره روزنه یا نوبت دوم(شبانه) می بایست تا حداقل بیست و چهارساعت قبل از انجام انتخاب واحد ضمن بررسی وضعیت بدهی شهریه خود به ترتیب فرایند ذیل نسبت به تسویه حساب اقدام نمایند.
دانشجویان محترم جهت تسویه حساب شهریه با مراجعه به سامانه گلستان دانشگاه اصفهان طی این روند اقدام نمایید: منوی کاربر-آموزش-شهریه-پرداخت های الکترونیکی دانشجو-در این مرحله باید با توجه به اطلاعات جامع دانشجو گزینه ترم پرداخت را به آخرین ترم بدهکاری تغییر دهید و سپس روی گزینه جستجو کلیک نمایید تا وضعیت بدهکاری و مبلغ قابل پرداخت شما مشخص گردد. در این مرحله پس از مشخص شدن میزان بدهی می توانید با کلیک بر روی نشان بانک مرکزی(درگاه پرداخت با علامت بنفش) نسبت به پرداخت بدهی خود اقدام نمایید.
لازم به تاکید است؛ انتخاب واحد پس از 24 ساعت از تسویه کامل بدهی برای شما امکانپذیر خواهد بود؛ لذا در اسرع وقت نسبت به بررسی و تسویه حساب شهریه خود اقدام نمایید.
1401/06/13